Koruja kristalleista, helmistä ja kierrätysmateriaaleista

Lumme Design –korut ovat hauskoja, tyylikkäitä ja oivaltavia. Ne on valmistettu upeista kristalleista tai helmistä. Kierrätyskorut ovat uniikkeja upeuksia, jotka on herätetty uuteen elämään hylättyjen korujen osista tai palapeleistä, pelinappuloista, ketjuista, lelusotilaista - kaikenlaisista krumeluureista! Korujen myyntipaikat löydät tältä sivulta. Kiinnostaisiko sinua luova ja opastettu koruiluhetki omalla porukalla?

Koruja kierrätysmateriaaleista, hylätyistä koruista ja kristalleista

Inspiroivimpia materiaaleja koruissa ovat mielenkiintoiset kierrätysmateriaalit: palapelien palat, Domino-palikat, shakkinappulat tai vaikkapa muovisotilaat.Hylättyjen tai rikkoutuneiden korujen kauniita osia voi kierrättää ja käyttää uudestaan. Uusia ja vanhoja komponentteja yhdistäen syntyy mielenkiintoisia lopputuloksia, jolloin ainoastaan mielikuvitus on rajana. Lopputulos on persoonallinen ja taatusti uniikki. Kirkas, tyylikäs krsitalliriipus on klassikko ja värien moninaisuus hurmaa.  

Koruilua omalla porukalla?

Haluaisitko tehdä persoonallisia koruja omalla porukalla, valmistamaan korva- tai kaulakoruja, iteslle tai lahjaksi? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva teema. 

Missä Lumme Design -koruja myydään?

Riihimäen taidemuseo Helene-kauppa, Temppelikatu 8, 11100 Riihimäki. Museokauppa on monipuolinen lahjatavarakauppa: kirjoja, kortteja, paikallisten käsityöläisten koruja ja muita ihanuuksia. Kannattaa poiketa!

Suomen lasimuseo Tehtaankatu 23, 11910 Riihimäki. Museokaupassa on monipuolinen valikoima suomalaiseen lasiin liittyvää kirjallisuutta, lasiesineitä ja koruja.

Krinti, Laivasilta 1, Suolatori, Loviisa - loistava putiikki täynnä mitä yllätyksellisintä uutta ja vanhaa persoonallista tavaraa!

Mini Style, @ministylesecondhand, Hämeenkatu 38, 11100 Riihimäki - tyylikäs ostospaikka käytetyille vaatteille ja asusteille.

 

VALO-riipukset säihkyvät Riihimäen taidemuseon ja Suomen lasimuseon kaupoissa. Upeat värit, myös muita kuin kuvassa. Korkealaatuisten kristallien valmistaja on itävaltalainen Schöler Crystal. Älä epäröi ottaa myös suoraan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..