Koruja kristalleista, helmistä ja kierrätysmateriaaleista

Lumme Design –korut ovat hauskoja, tyylikkäitä ja oivaltavia. Ne on valmistettu upeista kristalleista, helmistä, palapeleistä, pelinappuloista, ketjuista, lelusotilaista - eli kaikenlaisista krumeluureista! Kiinnostaisiko sinua luova ja opastettu koruiluhetki omalla porukalla?

Koruja kierrätysmateriaaleista, hylätyistä koruista ja kristalleista

Inspiroivimpia materiaaleja koruissa ovat mielenkiintoiset kierrätysmateriaalit: palapelien palat, Domino-palikat, shakkinappulat tai vaikkapa muovisotilaat.Hylättyjen tai rikkoutuneiden korujen kauniita osia voi kierrättää ja käyttää uudestaan. Uusia ja vanhoja komponentteja yhdistäen syntyy mielenkiintoisia lopputuloksia, jolloin ainoastaan mielikuvitus on rajana. Lopputulos on persoonallinen ja taatusti uniikki. Kristalleissa piilee jotakin taianomaista, säihkeen ja kauneuden lisäksi. Kirkas, tyylikäs krsitalliriipus on klassikko ja värien moninaisuus hurmaa.  

Koruilua omalla porukalla?

Haluaisitko tehdä persoonallisia koruja omalla porukalla, valmistamaan korva- tai kaulakoruja, iteslle tai lahjaksi? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva teema. 

Missä Lumme Design -koruja myydään?

Riihimäen taidemuseo: Helene-kauppa, Temppelikatu 8, 11100 Riihimäki. Museokauppa on monipuolinen lahjatavarakauppa, kannattaa poiket.

Suomen lasimuseo: Tehtaankatu 23, 11910 Riihimäki. Museokaupassa on monipuolinen valikoima suomalaiseen lasiin liittyvää kirjallisuutta, lasiesineitä ja koruja.

Krinti: Laivasilta 1, Suolatori, Loviisa - loistava putiikki täynnä mitä yllätyksellisintä uutta ja vanhaa persoonallista tavaraa!

 

 VALO-riipukset säihkyvät Riihimäen taidemuseon ja Suomen lasimuseon kaupoissa. Korkealaatuisten kristallien valmistaja on itävaltalainen Schöler Crystal. Älä epäröi ottaa myös suoraan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..