Koruja kierrätysmateriaaleista eli ties mistä, lasista, kristalleista ja helmistä

Lumme Design –korut ovat hauskoja, tyylikkäitä ja oivaltavia. Ne on valmistettu taidelasista sulattaen, erilaisista helmistä, huovasta, ketjuista, upeista kristallesta, leluörkeistä ja -sotilaista, kaikenlaisista krumeluureista!

Koruja kierrätysmateriaaleista

Inspiroivimpia materiaaleja koruissa ovat mielenkiintoiset kierrätysmateriaalit: palapelien palat, pääsiäismunien yllätykset, Domino-palikat, shakkinappulat, leikkieläimet tai vaikkapa muovisotilaat.

Rikkoutuneista koruista eheitä

Vanhentuneiden tai rikkoutuneiden korujen kauniita osia voi käyttää uudestaan. Sekoitan erilaisia tekniikoita, sillä korujen suunnittelussa on ainoastaan mielikuvitus rajana. Näitä koruja syntyy kovin fiilispohjalta ja inspiraation yllättäessä. 

Koruja ihanista kristalleista

Viimeisimpiä ihastuksiani ovat kristallit väriloistossaan tai tyylikkään kirkkaina! Sisäinen harakkani heitti voltin sekä ilosta että ihmetyksestä, kun vihdoinkin innostuin bligblingistä. Jotakin taikaa näissä lasinpaloissa piilee, sitä pitää tutkia tarkemmin.

Missä Lumme Design -koruja myydään?

Riihimäen taidemuseo Helene-kauppa, Temppelikatu 8, 11100 Riihimäki

Reine. B life style -myymälä  Hämeenkatu 4, 11100 Riihimäki. Täältä Tessan ihanasta putiikista löytyy naisten vaatteita, sisustustuotteita, kodin tekstiilejä - kaikkea kivaa ja piristävää, ylle ja kotiin!

Keväisin ja joulun alla osallistun myyjäisiin, katso ajankohtaiset ja tulevat tapahtuma  tästä.

 

VALO-kristallit säihkyvät sekä Taidemuseolla että Reine. B:ssä, hinta 16 - 20 euroa.