Koruja kristalleista, helmistä ja kierrätysmateriaaleista

Lumme Design –korut ovat hauskoja, tyylikkäitä ja oivaltavia. Ne on valmistettu muun muassa upeista kristalleista, helmistä, palapeleistä, pelinappuloista, ketjuista, lelusotilaista - eli hyvin moninaisista krumeluureista!

Koruja kierrätysmateriaaleista

Inspiroivimpia materiaaleja koruissa ovat mielenkiintoiset kierrätysmateriaalit: palapelien palat, Domino-palikat, shakkinappulat tai vaikkapa muovisotilaat.

Hylätyistä koruista uusia ihanuuksia

Hylättyjen tai rikkoutuneiden korujen kauniita osia voi kierrättää ja käyttää uudestaan. Uusia ja vanhoja komponentteja yhdistäen syntyy mielenkiintoisia lopputuloksia, jolloin ainoastaan mielikuvitus on rajana. Lopputulos on persoonallinen ja taatusti uniikki.

Koruja ihanista kristalleista

Viimeisimpiä innoittajiani ovat kristallit väriloistossaan tai tyylikkään kirkkaina! Sisäinen harakkani heitti voltin ilosta, kun vihdoinkin innostuin bligblingistä. Jokin taika näissä hiotuissa lasinpaloissa piilee, valo ja ikuinen kauneus.

Missä Lumme Design -koruja myydään?

Riihimäen taidemuseo Helene-kauppa, Temppelikatu 8, 11100 Riihimäki - museokauppa on myös lahjatavarakauppa.

Krinti, Laivasilta 1, Suolatori, Loviisa - putiikki täynnä mitä yllätyksellisintä tavaraa!

 

 VALO-riipukset säihkyvät Riihimäen taidemuseon kaupassa. Korkealaatuisten kristallien valmistaja on itävaltalainen Schöler Crystal. Hinta 16 - 20 euroa.