Adalmiinan helmi - hetki kehollesi ja mielellesi

lauantaina 11.11.2017 klo 10 - 15,  Vihreä Talo, Pohjoinen Asemakatu 1, Riihimäki

 

 Haukkaako arki aikasi?

Väsyttää, en jaksa...kuulostaako tutulta? Tunnetko elämäsi helmen himmenneen tai jopa kadonneen, kuten sadun Adalmiinalla? Jos tunnistat olotilan, Adalmiinan helmi on tarkoitettu juuri Sinulle. Tule tutustumaan elämänlaatuasi kohentaviin kehon ja mielen harjoituksiin kokeneiden ohjaajien opastuksella, välineinämme Mindfulness, ChiBall ja taideterapeuttinen tunnemaalaus. Aikaisempaa kokemusta tai tietämystä ei tarvita, harjoitukset sopivat kaikille.

Tule nauttimaan omasta hetkestäsi

Harjoitusten lomassa tarjoamme kahvia, teetä ja kevyen lounaan. Saat kaikki tarvittavat materiaalit paikan päällä – sinun roolisi on vain nauttia! Pukeudu mukavasti, varustaudu sisäjalkinein tai villasukin, ota oma makuualusta mukaasi.  


 
ILMOITTAUTUMINEN JA HINTA

 

Hinta 86 euroa/henkilö. Maksu viimeistään 31.10., tilitiedot saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

Ilmoittaudu sähköpostitse 31.10. mennessä Soilelle tai Annelle:

 

Soile Kero, Mindfulnessohjaaja (MBCT), ChiBallohjaaja ®, Solento, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.solento.fi

Anne Lumme, Dipl. Tunnetaideterapeutti, Lumme Design, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.annelummedesign.fi

Varmistaaksesi osallistumisesi, toimithan pian, sillä pienryhmä täyttyy nopeasti!

 

Mindfulness, Chiball ja taideterapia lyhyesti


Mindfulness on hidastamista, hetken kokemista, hengityksen virtausta ja mielen sekä kehon kuuntelua. Oma hetki on itsehoitoa stressaantuneeseen oloon ja ahtaaseen arkeen.


ChiBall on Mindfulness-pohjaista liikuntaa, lempeää ja voimakasta yhtä aikaa. Chi-pallo lisää liikkeisiin vaativuutta ja vaihtelevuutta. ChiBall on kehonhuoltoa parhaimmillaan. Monipuoliset liikkeet lisäävät liikkuuvuutta sekä kehon hallintaa ja samalla vapauttavat kireyden tunnetta erityisesti hartioissa ja niskassa.


Taideterapia on lempeää luovuutta. Olet itse oman elämäsi asiantuntija - luovat harjoitukset, muodot, värit ja vapaa maalaaminen ovat keinoja, jotka johdattavat oivaltamiseen ja oivaltamisen avulla ratkaisuihin. Taideterapia sopii kaikille. Osallistuminen ei edellytä minkäänlaista taiteellista osaamista tai lahjakkuutta. Saatat jopa yllättyä - positiivisesti.

 

Olet lämpimästi tervetullut!